Kirjaudu sisään Muista minut
Ei tunnuksia? Rekisteröidy! Unohtuiko salasana?

Ohjeet etusivun näyteikkunan käyttöön

Haluatko saada lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi? Nosta myynti-ilmoituksesi vannehaun etusivulle niin ostajat löytävät sinut.

Ilmoituksestasi tulee näkyviin kuva, sen tiedot eli pulttijako yms, sekä hinta. Kuvaa klikkaamalla aukeaa ilmoituksesi sivu, josta ostaja voi katsoa tarkemmat tiedot ja ottaa yhteyttä sinuun. Kukin ilmoitus näkyy etusivulla vähintään 120 minuuttia. Ilmoitukset vaihtuvat sitä mukaa kun ne ovat näkyneet määräajan etusivulla ja uusia on jonossa. Mikäli uusia ilmoituksia ei ole jonossa, vanhat ilmoitukset näkyvät edelleen.

Voit maksaa ilmoituksesi kukkarosta, jolloin hinta on 1,95 €. Jos haluat maksaa etusivun mainoksen kukkarosta, mene kirjautuneena ilmoituksesi sivulle.

Ostettuasi mainoksen ilmoituksesi menee jonoon ja ilmoitus näkyy vähintään kahden tunnin verran etusivulla. Keskimäärin ilmoitukset ovat näkyneet etusivulla 317.2 tuntia viimeisen kuukauden aikana.

Ohjeet automallikohtaisen näyteikkunan käyttöön

Kun myyt esim. tiettyyn malliin soveltuvia vanteita, saat hyvin lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi lisäämällä sen automallikohtaiseen näyteikkunaan. Palvelun hinta on kukkarosta maksettuna 0,50 €. Ilmoituksesi näkyy automallikohtaisessa näyteikkunassa viikon ajan.

Voit ostaa ilmoituksesi automallikohtaiseen näyteikkunaan ilmoituksesi sivulta kun olet kirjautuneena sisään.

Jono etusivun näyteikkunaan

Jonossa ei ilmoituksia.