Kirjaudu sisään Muista minut
Ei tunnuksia? Rekisteröidy! Unohtuiko salasana?

Keskustelu- ja palautefoorumi

Apua vannehaun käytössä: Eikö vanteesi tai renkaasi löydy automallikohtaisessa haussa?


Topias Kangas Ylläpitäjä Sun, 6 Sep 2009 00:19:04 +0300 EEST1252185544000

Jos myynnissä olevat vanteet/renkaat eivät löydy automallikohtaisessa haussa, niin siihen voi olla useita syitä. Tässä yleisimmät syyt:

1. Vanteelle ei ole täytetty kaikkia tietokenttiä. Pulttijako, ET ja keskireikä täytyy olla oikein jotta vanteet löytyisivät haussa.
2. Vanteen tai renkaan tiedot ovat väärin. Esimerkiksi liian pieneksi ilmoitettu keskireikä on yleinen virhe.
3. Automallin tiedot hakukoneessamme on puutteelliset. Jos huomaat että jonkin automallin tiedot ovat puuttelliset, voit auttaa meitä:
- Jos automalli puuttuu kokonaan, voit lisätä uuden automallin tietokantaamme tästä. Täytä tiedot huolellisesti. Jos et ole varma tiedoista, älä lisää automallia.
- Jos automallista puuttuu rengaskoko, voit lisätä automalliin puuttuvan rengaskoon tästä. Ethän lisää rengaskokoja jotka eivät sovi kunnolla kyseiseen autoon.

Huomaa, että kun haet jollain automallilla, niin otsikon alla on ilmoitettu kyseisen automallin hakuehdot. Jos vanteesi/renkaasi tiedot ovat kyseisten hakuehtojen mukaiset, vanteet pitäisi löytyä. Autohaun avulla siis voit tarkistaa kyseisen automallin yleiset tiedot.You need to sign in to post messages.

ONKO SINULLA JOTAIN MYYTÄVÄÄ? Ilmoita ilmaiseksi myös Torilla

Sinulla pitää olla tunnukset vannehakuun voidaksesi lisätä keskusteluja.